Hamburgerstraat 44-b, 9714JE Groningen

Vraagprijs

€ 250.000 kosten koper

Woonopp.

105 m2

Omschrijving

Op een schitterende locatie midden aan de Hamburgervijver ligt deze ruime bovenwoning met 3 slaapkamers. Deze bovenwoning heeft aan de voor- en achterzijde een ruim balkon. Het woonhuis is eenvoudig afgewerkt en dient gerenoveerd en gemoderniseerd te worden. In de woning zijn nog diverse mooie jaren '30 stijlkenmerken aanwezig.

De Hamburgerstraat is een nette en rustige woonstraat in de professorenbuurt die opvalt door de grote vijverpartij. De woning is gelegen in de populaire professorenbuurt in de Korrewegwijk. In deze groene woonomgeving zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals onder andere de winkels aan het Floresplein. Daarnaast ligt het Groningse stadscentrum op 5 fietsminuten, zijn verschillende parken vlakbij en zijn er meerdere uitvalswegen in de directe omgeving aanwezig. Een toplocatie dus!

Indeling
1e verdieping: woningentree met trapopgang.
2e verdieping: overloop, toilet, woonkamer-en-suite van ca. 30m² met openslaande deuren naar het balkon gelegen op het zuidwesten. Het balkon ligt over de hele breedte van de woning en is ca. 8m². Vanuit de woonkamer is er fantastisch uitzicht over de Hamburgervijver. De naastgelegen keukenruimte is ca. 5m² en voorzien van een eenvoudig keukenblok en heeft eveneens toegang tot het balkon aan de achterzijde, slaapkamer voorzijde 12m² met wastafel en toegang tot het balkon aan de voorzijde. Dit balkon met de ochtendzon kijkt eveneens over de Hamburgervijver en is ca. 5m². Aan de achterzijde ligt een 2e slaapkamer van ca. 9m² en in de inbouwkast is een douche gerealiseerd.
3e verdieping: via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Hier is een ruime overloop annex bergzolder aanwezig en een 3e slaapkamer van 13m². Het hoogste punt op deze verdieping ligt op 4.23 meter.

Bijzonderheden:
- Voorzien van energielabel F.
- Grotendeels voorzien van enkele beglazing met deels voorzetglas.
- Verwarming door een huur cv-ketel (bouwjaar 2018)
- De VvE is actief met een maandelijkse bijdrage van €100,-.
- De woning wordt 'as is, where is' verkocht.
- Achter de woningen is nog een eigen fietsenberging aanwezig.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 250.000 kosten koper
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Externe bergruimte
3 m2
Inhoud
348 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
3e woonlaag

Energie

Energielabel
F

Brochure

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail