Zilvermeer 29, 9735BB GRONINGEN

Woonopp.

158 m2

Perceelopp.

443 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan het water ligt deze zeer royale halfvrijstaande woning met inpandige garage. Er is een zeer royale living van 54m² en er zijn 5 ruime slaapkamers. Het woonhuis is goed geïsoleerd en voorzien van 12 zonnepanelen. Door de hoekligging aan het water is er veel privacy in de tuin en is er een prachtig terras aan het water gerealiseerd.

De populaire en kindvriendelijke woonwijk Zilvermeer grenst aan het natuur- en recreatiegebied Kardinge. De wijk is rustig en zo opgezet dat er alleen bestemmingsverkeer komt. In het gebied is een zeer breed aanbod aan recreatie- en sportfaciliteiten. De ligging is zeer centraal met op korte afstand de oostelijke ringweg en dichtbij het transferium met bussen van en naar het stadscentrum. Op 10 tot 15 minuten fietsen ligt het bruisende stadscentrum van Groningen.

Indeling
Begane grond: entree met trapopgang, toilet, lichte woonkamer met open keuken van samen 54m² met eikenhouten vloer, houtkachel (hanghaard Harry Leenders) en openslaande deuren naar de zonnige tuin, bijkeuken in gebruik als werkplek 6m², inpandige garage 22m².

Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 15m², 14m² en 12m², badkamer met ligbad, douchehoek , dubbele wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping: overloop met kastruimte en cv-opstelplek, 2 slaapkamers onder schuin dak van 13m² en 10m².

Aan de voorzijde van de woning is een oprit aanwezig met ruimte voor meerdere auto's. De zonnige tuin ligt aan de zijkant en achterzijde van de woning. Doordat er meerdere terrassen gerealiseerd zijn is er, wanneer de zon schijnt, altijd een plek in de zon te vinden. Door het volwassen groen rondom het huis biedt de tuin veel privacy.

Bijzonderheden:
- inclusief toegekende subsidie verduurzaming en verbetering ad € 10.000,- over te dragen aan nieuwe bewoners;
- prachtige locatie aan de rand van de woonwijk Zilvermeer met de ligging aan de gelijknamige plas;
- verwarming door een eigen HR cv-ketel (Remeha Tzerra, bouwjaar 2015);
- de woning is voorzien van een energielabel A;
- er zijn op het garagedak 12 zonnepanelen aanwezig;
- de keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, koelkast, vriezer, 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap;
- gewenste overdrachtsdatum medio december 2022.

Kortom een ruim en licht huis op een prachtige locatie grenzend aan recreatiegebied Kardinge. Wij maken graag een afspraak om dit leuke woonhuis te laten zien.

Lees meer...
Streetview