Wassenberghstraat 66-b, 9718LN GRONINGEN

Woonopp.

105 m2

Omschrijving

STUDENTENHUIS – BELEGGINGSPAND

Een studentenhuis voor een TOP studententijd! Deze ruime bovenwoning gelegen aan de Wassenberghstraat op een paar fietsminuten van het bruisende centrum van Groningen zal een goede uitvalsbasis zijn voor iedere student. De woning is recent gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken, nieuw toilet, nieuwe douche en nieuwe laminaatvloeren. De woning beschikt over 5 ruime kamers waarvan 1 in verhuurde staat.

De woning is gelegen in de Schildersbuurt wat bekend staat om de mooie ruime woonhuizen. De buurt ligt direct westelijk van het centrum en in de buurt bevinden zich verschillende horecagelegenheden. De buurt is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt tussen het centraal station en het Zernike. Door de goede ligging is alles gemakkelijk op de fiets te bereiken. Pizza's kunnen gehaald worden van de hoek van de straat, broodjes bij de warme bakker op 3 minuten lopen en de dagelijkse boodschappen bij de Jumbo op 3 minuten fietsen.

Indeling:
Begane grond: Entree/trapopgang.

Eerste verdieping: overloop, toilet, keuken met toegang naar balkon, kamer 1 aan de voorzijde van 20m², kamer achterzijde met toegang naar balkon 12m².

Tweede verdieping: overloop, douche met regendouche, kamer voorzijde 18m², kamer achterzijde 13m².

Derde verdiepding: kamer 11m² vanaf 1,50m plafondhoogte gemeten. (vloeroppervlakte 19m²)

Alle kamers zijn voorzien van een eigen wastafel. De kamers op de eerste en tweede verdieping zijn tevens voorzien van vaste kasten.

Bijzonderheden:
- ruime bovenwoning met onttrekkingsvergunning
- recent gerenoveerd
- ideaal voor studerende kinderen of als belegging
- 4 van de 5 kamers hebben een eigen wastafel
- voorzien van dubbelglas
- gelegen op top locatie
- 1 kamer in verhuurde staat (student, jongen) 4 kamers leeg.
- woning is voorzien van gekoppelde rookmelders.

Lees meer...
Streetview