Van Speykstraat 24, 9781BP BEDUM

Woonopp.

78 m2

Perceelopp.

234 m2

Omschrijving

In een rustige woonstraat ligt deze halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers. Het woonhuis ligt op een riant perceel met een praktische schuur met carport. Het woonhuis is licht en heeft een ruime woonkamer met open keuken. De woning is netjes onderhouden en goed geïsoleerd.

De Zeeheldenbuurt is een centraal gelegen en rustige woonbuurt in Bedum. De dagelijkse voorzieningen alsmede de sportvoorzieningen zijn op korte afstand aanwezig. Bedum kent een uitgebreid voorzieningenniveau met een ruim aanbod aan winkels, scholen en sportvoorzieningen. Het treinstation ligt op enkele minuten lopen van het woonhuis en de binnenstad Groningen ligt op circa 15 autominuten.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, lichte woonkamer met open keuken van samen 32m². Door de grote raampartijen en het vrije vooruitzicht is er een hele fijne leefruimte ontstaan. In de keuken is de volgende inbouwapparatuur aanwezig: inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en een oven. Tegenover de keuken is een speels werkblad annex bureau gerealiseerd. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken van 8m² met witgoedaansluitingen en voldoende bergruimte. Onder de trap is nog een ruime voorraadkast aanwezig.

De diepe tuin is iets meer dan 20 meter diep. De tuin is gelegen op het westen en heeft een ruime schuur met overkapping in de tuin. De schuur is 3 meter bij 3 meter en de overkapping heeft dezelfde maat. Eventueel is er gemakkelijk weer 1 ruime garage van te maken.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 11m², 8m² en 5m², badkamer met douche en wastafel. Vanaf de overloop is de bergzolder door middel van een vlizotrap bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2015).
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- De groepenkast is reeds vernieuwd en voorzien van 6 groepen met automatische schakelaars.
- Het woonhuis is recent geheel opnieuw gevoegd.
- De vloer, de gevels én het dak zijn nageïsoleerd.

Lees meer...
Streetview