Lieverseweg 36, 9321XN PEIZE

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

4.000 m2

Omschrijving

Fraaie woonboerderij met oude fruitbomen en stookhut gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving te midden van de dorpen Altena en Lieveren. Het boerderijgebouw heeft naast een inpandige schuurruimte ook een open kapschuur, bijschuur en verhard erf die ruimte biedt voor meerdere auto's.

De omgeving is te kenmerken als een coulisselandschap met weilanden en bos. In de nabijgelegen dorpen Roden en Peize zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig.

Indeling;
Ruime hal van ca.12 m, woonkamer met open haard van ca. 22m, ruime woonkeuken van ca. 17m (te bereiken via woonkamer en bijkeuken), bijkeuken met wasmachine aansluiting, toilet, badkamer met douche en vaste wastafel, slaapkamer van ca. 9m, slaapkamer van ca. 17m, kamer van ca. 12m, inpandige schuurruimte welke thans ook gebruikt wordt als garage.

Eventueel is er een drietal percelen weiland bij het object te koop ter grootte van ca. 3,7 hectare. De vraagprijs hiervoor bedraagt 34.000,- per hectare.

Bijzonderheden:
- De woning wordt verwarmd middels een CV combi ketel.
- Rondom de woning ligt een goed onderhouden tuin met kippenhok en tuinhuisje.
- De boerderij is deels voorzien van dubbel glas.
- Alle woonvertrekken liggen op de begane grond.
- De woonboerderij staat op een perceel van circa 4.000 m. Het perceel dient nog kadastraal te worden uitgemeten.
- Er zijn geringe herverkavelingskosten te verwachten.
- Achter het gebouw staat een vrijstaande schuur van circa 47m met een hoogte van 3 meter. De schuur heeft een verharde vloer en is voorzien van een 220 volt aansluiting, waardoor het ideaal geschikt is als knutselruimte.
- Open kapschuur in authentieke stijl met gebinten gedekt met ABC golfplaten van circa 11 meter bij 5,8 meter.

Lees meer...
Streetview