Korreweg 185-b, 9714AK GRONINGEN

Woonopp.

81 m2

Omschrijving

Goed onderhouden en karakteristieke jaren '30 bovenwoning op de derde en tevens bovenste woonlaag. Deze nette woning heeft een ruime en sfeervolle woonkamer, 2 slaapkamers en een balkon gelegen op het zuidoosten. In de woning zijn nog originele stijlkenmerken aanwezig zoals het glas-in-lood, inbouwkasten en paneeldeuren.

Deze bovenwoning is gelegen in de populaire Korrewegwijk en ligt op korte fietsafstand van de Groninger binnenstad, het UMCG, het Zernikecomplex en het Noorderplantsoen met vele recreatieve mogelijkheden. Daarnaast zijn alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving aanwezig zoals supermarkten, scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen.

Indeling
Open trap naar eerste verdieping. Op de eerste verdieping is de voordeur met daarachter een hal met prachtige hoge raampartij met glas-in-loodramen en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: ruime overloop, toilet, sfeervolle en ruime woonkamer ca. 31m² met erker, schouwen en inbouwkasten en toegang tot het balkon gelegen op het zuidoosten, moderne en lichte half open keuken voorzien van inbouwapparatuur, slaapkamer 10m², slaap/werkkamer 6m² met inbouwkast, moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en witgoedaansluitingen.

Achter de woning is een eigen fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Nette en goed onderhouden bovenwoning.
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing en verwarmd door een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2019)
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap.
- In de woonkamer ligt een robuuste grenen vloer.
- Het brede balkon is gelegen op het zuidoosten en heeft door de diepe tuinen privacy en zicht op groen.
- De VvE is niet actief.

Lees meer...
Streetview