Irenestraat 3, 9744CT GRONINGEN

Woonopp.

92 m2

Perceelopp.

121 m2

Omschrijving

In een rustige straat in de wijk Hoogkerk ligt deze ruime ngezinstussenwoning met 4 slaapkamers. De woning beschikt over een voortuin en een achtertuin, gelegen op het westen van circa 51m. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig.

De wijk Hoogkerk ligt aan de westkant van de stad Groningen en bevindt zich op fietsafstand van het gezellige stadscentrum. De wijk bevat daarnaast uitstekende busverbindingen en goede uitvalswegen. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, uitgebreide sportvoorzieningen, scholen, kinderopvang, diverse verenigingen, een mooi recreatiegebied en een openlucht zwembad.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer van 21m met veel lichtinval, gesloten keuken van 5,5m, aangebouwde berging van 7m alwaar toegang tot de achtertuin gelegen op het westen.

Eerste verdieping: middels vaste trap bereikbare overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 11m, 10m en 5m, badkamer met douche en vaste wastafel.

Tweede verdieping: middels vaste trap bereikbare zolderverdieping met ruime overloop met vaste wastafel en toegang tot de vierde slaapkamer 12 m met vaste kast.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1958.
- Extra woonruimte door dakkapel aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning.
- Verwarming d.m.v. 3 gaskachels, warm water middels een eigen geiser.
- Perceeloppervlakte van 1 are 21 ca.
- Woning vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen.
- Achtertuin van circa 8 meter diep met achterom, gelegen op het westen met middag- en avondzon.
- Ruime parkeergelegenheid op openbaar terrein.

Lees meer...
Streetview