Heralmastraat 9, 9886PG SAAKSUM

Woonopp.

54 m2

Perceelopp.

64 m2

Omschrijving

In het prachtige dorp Saaksum ligt deze lichte en praktische tussenwoning. Het woonhuis heeft beneden een woonkamer met open keuken voorzien van vloerverwarming en op de verdieping een slaapkamer en een badkamer. Het woonhuis is perfect geschikt voor een starter of als een pied-à-terre.

Het dorp Saaksum is één van de mooiste Groningse wierdendorpen gelegen in het gebied Middag-Humsterland. In de omgeving kunnen prachtige wandel- en fietstochten gemaakt worden. Voor de dagelijkse voorzieningen kan men terecht in het naastgelegen Oldehove of in één van de andere winkelkernen. Ook de stad Groningen ligt op maar 20 autominuten van het dorp.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken van ca. 24m² met inbouwkast onder de trap, bijkeuken met CV-ketel en witgoedaansluiting.

Eerste verdieping: overloop met bergruimte, slaapkamer 12m², badkamer met douche in ligbad en vaste wastafel.

Bij de woning hoort een voor- én achtertuin. 's Ochtends kan je heerlijk genieten aan de voorzijde met een kopje koffie in de ochtendzon. De achtertuin gelegen op het westen is bescheiden van formaat maar heeft wel de middag- en avondzon hierop staan. Via een erfdienstbaarheid is er een achterom aanwezig.

Bijzonderheden:
- Wonen in een groene omgeving.
- Prachtig uitzicht vanuit de woonkamer.
- Verwarming door een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2018).
- Fijne leefruimte beneden voorzien van vloerverwarming (in hal, toilet, woonkamer en keuken).
- Groepenkast voorzien van 4 groepen met aardlekschakelaars.

Lees meer...
Streetview