Cuxhavenweg 3-M, 9723JK GRONINGEN

Omschrijving

Op een zeer goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein Eemspoort te Groningen bieden wij te koop aan een multifunctionele business unit. Deze ruime box heeft een vloeroppervlak van ca. 65m en een verdieping van ca. 24m.

De box heeft een elektrische deur met een vrije doorgang van 3.45 hoog en daarnaast een reguliere loopdeur. Door de praktische hoekligging is er eveneens een zij-ingang. Deze extra brede box is 6.5m breed bij 10 meter diep en 4.4 meter hoog. In de ruimte is een tussenwand geplaatst waardoor er een werkplaats (41m) en een kantoorruimte (24m) is ontstaan. Er is een geoleerde begane grondvloer aanwezig en boven de kantoorruimte is een zolderruimte gecrerd voor bv. opslag.

De box is voorzien van diverse voorzieningen, te weten:
- Eigen pantry en toilet.
- Krachtstroom.
- Elektrische overheaddeur
- Alarminstallatie.
- Verwarming en airco van beide ruimten.
- ADSL aansluiting.

De box maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren van de Cuxhavenweg 3, waarvoor een jaarlijkse bijdrage betaald wordt van 300,-.

Het geheel is voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden goed geschikt. Te denken valt hierbij aan: kleinschalige bedrijvigheid, opslag, auto, caravan, atelier, klusruimte, magazijn, werkruimte of een combinatie van deze functies. Er kan geopteerd worden voor een BTW-belaste levering voor ondernemers.

Lees meer...
Streetview