Anna Blamanstraat 49, 9746AB GRONINGEN

Woonopp.

185 m2

Perceelopp.

633 m2

Omschrijving

Op een rustige woonlocatie ligt deze schitterende vrijstaande woning, met zeer veel leefruimte op de begane grond. Deze onder architectuur gebouwde woning heeft veel licht en ruimte in en om het huis. Het geheel straalt rust en vrijheid uit. De Anna Blamanstraat ligt in een rustig woongebied dat omsloten is door een royale waterpartij, landerijen en het Roege Bos waar heerlijk gewandeld kan worden.

De Held is een woonwijk aan de westzijde van de stad Groningen. In de directe omgeving zijn alle primaire voorzieningen aanwezig. Het stadscentrum van Groningen is goed bereikbaar met onder andere openbaar vervoer en de fiets (ca. 15 minuten). Het Zernikecomplex ligt eveneens in de nabije omgeving op ca. 10 minuten fietsen. De A7 en de Friesestraatweg zijn zeer goed bereikbaar met de auto.

Indeling:
Begane grond: overdekte entree, ruime hal met garderobe-nis, toilet, slaap/studeerkamer ca. 10m, lichte woonkamer met open keuken, samen ca. 75m, voorzien van vloerverwarming met robuuste eiken plankenvloer en schuifpui naar de tuin. Bijkeuken met eveneens toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: royale overloop, slaapkamers van ca. 20m met inbouwkast, slaapkamer van ca. 12m, badkamer met bad, douche, 2e toilet en wastafel. Vanuit de badkamer is er eveneens toegang tot een bergruimte van ca. 6m.

Tweede verdieping: via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Op deze zolder zijn de installaties aanwezig. Hier is veel bergruimte.

De woning heeft aan de voorzijde een stenen berging (ca. 10m) met royale carport en meerdere parkeerplaatsen op het eigen terrein. De veelzijdige tuin is in 2004 onder architectuur aangelegd en beschikt over mooie terrassen. De tuin vormt een bijzonder geheel met het woonhuis. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 633m en de tuin is gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden:
- De woning ligt als laatste woning in een rustige straat.
- De verwarming vindt plaats door middel van een Nefit HR cv-ketel met op de begane grond deels voorzien van vloerverwarming. Het gehele woonhuis is voorzien van dubbele beglazing.
- Op het dak liggen 10 zonnepanelen welke op jaarbasis ca. 1950 kWh kunnen opwekken, waardoor het energietarief blijvend laag is.
- De luxe Bulthaup keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, elektrische kookplaat + grillplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en voldoende kastruimte waaronder een handige apothekerskast.
- De woning is in 2003 uitgebouwd op de begane grond waardoor er een zeer ruime plattegrond is ontstaan met meerdere indelingsmogelijkheden.
- Door bij de uitbouw gebruik te maken van een glazen pui aan de achterzijde is er volop lichtinval in het woonvertrek.
- Er zijn meerdere parkeerplaatsen op het eigen terrein aanwezig en een royale carport.

Lees meer...
Streetview