Abel Tasmanstraat 9, 9726EE GRONINGEN

Woonopp.

70 m2

Omschrijving

Prettig en sfeervolle benedenwoning met achterom, stenen berging, houten berging, een voortuin en een achtertuin op het zuidwesten.

Deze lichte jaren dertig woning beschikt over karakteristieke elementen zoals; kamer en suite met glas-in-lood deuren, paneeldeuren, deuromlijsting, natuurstenen schouwen, glas-in-lood ramen, hoge plafonds en een erker.

De woning zelf is gelegen in de Zeeheldenbuurt op 5 minuten loopstand van het levendige centrum met de winkels voor de dagelijkse boodschappen om de hoek, direct bij het winkelgebied Westerhaven, hoofdstation, het groene stadspark en uitstekende verbinding met de uitvalswegen.

Indeling:
Entree/tochtportaal, ruime hal vanwaar alle vertrekken te bereiken zijn, provisiekelder, meterkast, woonkamer en suite ca. 28 m met erker en openslaande deuren naar de tuin, half open keuken met een moderne keuken in hoekopstelling en v.z.v. gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie, grote slaapkamer aan de achterzijde ca. 11m met vaste wastafel, badkamer v.z.v. toilet, vaste wastafel en ruime douche en aan voorzijde gelegen studeer/kinderkamer ca. 7 m.

Bijzonderheden:
- grotendeels voorzien van isolerende beglazing.
- verwarming middels een moederhaard.
- warm water middels een eigen geiser bj. 2006.
- prettige woonlocatie.
- zonnige achtertuin.
- ideaal huis voor de starter en of klein gezin.
- gebouwd in de mooie jaren dertig stijl met authentieke elementen volop aanwezig.

Lees meer...
Streetview